QAduaction - cursusaanbod 2017

Friday October 28 2016

QAduaction heeft haar cursusaanbod voor het voorjaar van 2017 uitgebreid met een drietal nieuwe cursussen over kwaliteitszorg voor test- en kalibratielaboratoria, medische laboratoria en inspectie-instellingen. Alle cursussen worden gegeven in hotel Golden Tulip Keyser te Breda, Nederland.

Cursus Asbest: kwaliteitsbeheersing binnen laboratoria en inspectieinstellingen
Naast de relevante criteria uit ISO/IEC 17020 en ISO/IEC 17025 wordt in deze tweedaagse cursus veel aandacht geschonken aan de vaktechnische uitvoering van asbestinspecties en -analyses aan de hand van de vaktechnische norm en de opleidingsaspecten van inspecteurs en analisten. Ook achtergronden van asbestmetingen worden benoemd in deze cursus. QAducation geeft deze cursus samen met onze gastdocent ing. Jan Tempelman.
Voor wie: Inspecteurs, analisten, kwaliteitsfunctionarissen en leidinggevenden in de asbestsector. 
Wanneer: 15 en 16 mei 2017

Cursus Kalibreren in een test- of medische laboratorium door analisten
In deze driedaagse cursus wordt ingegaan op de vraag welke apparatuur moet worden gekalibreerd en met welke frequentie. De kalibratiemethoden voor balansen, pipetten en thermometers worden uitgebreid besproken. De cursist neemt deel aan een praktijktraining. QAducation geeft deze cursus samen met onze gastdocent drs. Martin J. de Groot
Voor wie : Analisten die kalibraties uitvoeren, apparatuurbeheerders en kwaliteitscoördinatoren
Wanneer: 10, 11 en 18 mei 2017

Cursus Kwaliteitszorg vanuit managementperspectief
In deze ééndaagse cursus wordt inzicht gegeven in de diverse normen voor kwaliteitsmanagementsystemen en worden de typische managementverantwoordelijkheden besproken. Daarnaast wordt ingegaan op de rol van de diverse laboratoriumfunctionarissen in het kwaliteitsmanagementsysteem.
Voor wie: Laboratoriummanagers en leidinggevenden in (ISO 17025 en/of ISO 15189) laboratoria
Wanneer: 10 april 2017.

In-company cursussen
Wanneer meerdere medewerkers in uw bedrijf dezelfde opleidingsbehoefte hebben kunnen wij bovenstaande  cursussen ook in-company verzorgen zodat een grotere groep medewerkers tegelijkertijd dezelfde kennis en vaardigheden opdoen. De cursus vindt dan plaats bij u op locatie. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor de cursussen
QAducation nodigt u uit om deel te nemen aan bovenstaande cursussen. Aanmelden voor de cursussen kan via onze website. De volledige informatie van alle QAducation-cursussen kunt u ook downloaden op onze website www.QAducation.nl  

Graag heten wij u van harte welkom in Breda,

Met vriendelijke groet,

QAducation
Sascha van de Ven
Jo van den Berg
Ad Snijders

print this page
 
Webdesign © 2008 Strik Design