OIO Reumatologie m/v, Leiden

De functie (Vacaturenummer : B.18.PV.JH.26)Zijn de B-cellen van RA patiënten, en de autoantistoffen die zij produceren, anders dan die van gezonde mensen? Dat is de insteek van het onderzoek waar jij als onderzoeker in opleiding aan bij kunt dragen.Als promovendus (OIO) bij de afdeling Reumatologie werk je aan een project dat autoantistoffen en autoantistof-producerende afweercellen in RA onderzoekt. Voor dit onderzoek zullen patiënten in verschillende stadia van de ziekte (autoantistof-positieve artralgie, autoantistof-positieve vroege RA en autoantistof-positieve vastgestelde RA) benaderd worden, die beschikbaar zijn in de patiëntenpopulatie en cohorten van het LUMC.Lees meer over het project in onze volledige vacaturetekst op . [hyperlink naar onze eigen website www.lumc.nl/vacatures ]

Jouw profiel
Je bent afgestudeerd in Biomedische wetenschappen, Life Science & Technology of een vergelijkbare relevante studie. Je hebt bij voorkeur affiniteit en ervaring met fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op het gebied van transcriptomics, glycomics en/of bio informatica. Je bent ambitieus, gemotiveerd, enthousiast, nauwkeurig en flexibel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.


Ons aanbod
Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling ter vervaardiging van een proefschrift voor de duur van de opleiding, met een maximum van 4 jaar. Het salaris bedraagt € 2.279,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot € 2.919,- in het laatste jaar bij een fulltime dienstverband (schaal OIO, CAO UMC).

requirements
salary € 2.279,- bruto per maand in het eerste jaar
job type full time
start
end
organisation LUMC
department Reumatologie
location Leiden
contact

Informatie
De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.lumc.nl/vacatures. Je kunt ook contact opnemen met dr. René Toes, hoofd laboratorium of met dr. Hans Ulrich Scherer, medisch specialist. Beiden werken op de afdeling Reumatologie en zijn bereikbaar via telefoonnummer 071 526 35 98.

Voor deze vacature vragen wij een motivatiebrief, CV en de contactinformatie van ten minste twee referenten. Het geven van een presentatie zal tot de procedure behoren.

Solliciteren
Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 1 april 2018het sollicitatieformulier in.
Vacaturenummer : B.18.PV.JH.26

Je kunt ook direct solliciteren via www.lumc.nl/vacatures .

Note voor de invoerder: gaarne link naar sollicitatieformulier invoegen bij het woord sollicitatieformulier. http://bit.ly/2I97tbh

organization profile

Werken bij het LUMC
Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek en onderwijs. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel, docenten en wetenschappelijke onderzoekers nodig. 2

In het laboratorium van de afdeling Reumatologie werkt een groep van ongeveer 30 enthousiaste postdocs, OIO's, en analisten. De afdeling doet onderzoek naar de pathogenese van auto-immuunziekten, met name reumatoïde artritis. De Reumatologiekliniek en het laboratorium werken nauw samen, waarbij fundamenteel en toegepast onderzoek zoveel mogelijk worden geïntegreerd.

print this page
 
Webdesign © 2008 Strik Design