Senior Projectleider Onderzoek & Innovatie M/V

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Reuma beperkt je - thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en gewrichten die moeilijk bewegen. Mensen met reuma, artsen, onderzoekers; politiek, zorg en bedrijfsleven – ReumaNederland brengt hen in beweging met één doel: een betere kwaliteit van leven met reuma. ReumaNederland financiert wetenschappelijk onderzoek, brengt nieuwe behandelingen dichterbij, geeft betrouwbare patiënteninformatie en komt op voor mensen met Reuma. Binnen de unit Onderzoek & Innovatie zijn wij per direct op zoek naar een resultaatgerichte

Onze ideale kandidaat is ondernemend en innovatief en een kei in het aansturen van projecten.


Wat doe je als Senior Projectleider?
Als Senior Projectleider ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het proces waarin wetenschappelijk onderzoek wordt geselecteerd voor financiering. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van innovatieve projecten. Je werkt samen in een klein en hecht team. Jaarlijks organiseert ReumaNederland minimaal twee wetenschappelijke adviesrondes waar wetenschappelijke onderzoeksvoorstellen worden beoordeeld. Samen met je Senior Projectleider voor Artrose + Orthopedie begeleid en organiseer je het proces waarbij de voorstellen worden beoordeeld door de Wetenschappelijke Adviesraad (WAR) en de Ervaringsdeskundigencommissie (EDC). Tevens ontwikkel je aandoeningsgerelateerde (innovatieve) projecten op basis van ontwikkelingen binnen het domein van de aandoeningen waar jij je op richt: reumatoïde artritis (RA), het syndroom van Sjögren, axiale spondyloartritis (Ax-SpA), systemische lupus erythematodes (SLE) en jeugdreuma.

requirements

Wie ben jij?
Je hebt concrete werkervaring in het projectmatig werken en je bent een projectleider die zowel kan motiveren als aansturen. Je hebt plan- en organisatievermogen en kunt daarnaast goed inhoudelijk formuleren, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je in staat om feitelijke en verwachte ontwikkelingen te signaleren en de vertaalslag te maken naar voorstellen voor innovatieve projecten. Je kunt goed samenwerken in een klein en hecht team met zowel collega’s als externen. Tenslotte ben je als persoon iemand die graag resultaat levert en proactief te werk gaat, communicatief en sociaal vaardig is. En natuurlijk vind je het belangrijk om maatschappelijk je steentje bij te dragen door te werken bij ReumaNederland!

Werkzaamheden

  • Initiëren, organiseren en uitvoeren van de wetenschappelijke projectrondes
  •  Aansturen en het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van (innovatieve) projecten
  •  (Kennis)netwerk onderhouden en gericht uitbreiden

Jouw profiel

  •  WO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur gepromoveerd
  •  Kennis van reumatische aandoeningen met als belangrijkste focus RA, het syndroom van Sjögren, Ax-SpA, SLE en jeugdreuma
  •  Aantoonbare werkervaring als projectleider of ervaring in een soortgelijke functie
  •  Ervaring in het onderhouden en uitbreiden van een netwerk
  •  Affiniteit met de zorg en/of goede doelen
salary tussen de € 3.746 en € 4.530 bij een fulltime aanstelling
job type 32 - 36 uur per week
start
end
organisation ReumaNederland
department
location
contact

Arbeidsvoorwaarden
ReumaNederland heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het startsalaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen de € 3.746 en € 4.530 bij een fulltime aanstelling. De aanstelling is een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met intentie tot een vast contract bij goed functioneren en gelijk gebleven bedrijfsomstandigheden.

Kijk voor meer informatie op www.reumanederland.nl  of bel met mevrouw M. van Velzen, op 020-589 6464. Sollicitaties met curriculum vitae en uitgebreide motivatie graag schriftelijk uiterlijk 15 april 2019 per e-mail richten aan ReumaNederland, t.a.v. mevrouw M. van Velzen, adviseur Personeel & Organisatie, via sollicitatie@reumanederland.nl .

organization profile
print this page
 
Webdesign © 2008 Strik Design