Flowcytometrie Operator

Vanwege recente uitbreiding van ons instrumentenarsenaal zijn wij op zoek naar een zeer gemotiveerde operator voor onze Flowcytometrie Core Faciliteit (FCF). Ben jij enthousiast over je carrière, maar ben je op zoek naar meer uitdaging dan een traditionele academische- of laboratoriumpositie? Heb jij de nodige kennis en expertise op het gebied van flowcytometrie en ben je servicegericht? Lees dan snel verder! In het kort • Je komt te werken in een team bestaande uit zes operators en een coördinator • Tezamen zijn jullie verantwoordelijk voor de Flowcytometrie Core Faciliteit (FCF) in het LUMC • Je draagt bij aan continue innovatie in het veld van de flowcytometrie • In deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst

Als flow/massa-cytometrie operator heb je een afwisselend takenpakket, waarbij jouw primaire doel is om de beschikbaarheid en hoge kwaliteit van meer dan twintig instrumenten van de FCF te garanderen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met zes collega operators en de coördinator die jullie begeleidt. Met elkaar verzorgen jullie de educatie aan beginnende en gevorderde gebruikers. Ook zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhoud en kalibratie van apparatuur en bieden jullie ondersteuning bij experimenten van gebruikers; van ontwerp tot uitvoering en data-analyse. Daarnaast werk je samen met ons managementteam aan de continue vernieuwing en innovatie van technieken en apparatuur binnen de FCF. Denk hierbij aan 12-15 kleuren flow cytometrie en celsortering, ≥ 35 kleuren spectrale flowcytometrie en ≥45 kleuren massa-cytometrie. En dit met de allernieuwste instrumenten, geavanceerde multidimensionale data analyse en verdere technische verbeteringen in de flowcytometrie en massacytometrie (CyTOF) toepassingen en research.

requirements

Je hebt een afgeronde HLO-opleiding of een inhoudelijk vergelijkbare universitaire studie. Tevens heb je een uitstekende kennis van de flowcytometrie en/of massacytometrie. Je begrijpt goed hoe een centrale faciliteit functioneert, waarbij een sterke focus op hoge kwaliteit en servicegerichtheid centraal staat. Daarnaast vind je het leuk je kennis en ervaring te delen en heb je interesse in techniek en nieuwe technische ontwikkelingen. Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je goed, zowel mondeling als schriftelijk. Verder stel je je van nature proactief en oplossingsgericht op en weet je van aanpakken.

salary Max €3.604,-
job type
start 01-04-2020
end
organisation Leids Universitair Medisch Centrum
department Flowcytometrie Core Faciliteit
location Leiden
contact

Voor meer informatie en solliciteren klik: http://bit.ly/LUMCjob1
dr. Koen Schepers, FCF-coördinator;k.schepers@lumc.nl/ 071-5263393
Solliciteer voor 17 Januari 2020

organization profile

De FCF is binnen het LUMC een voorbeeld van een ‘technology focus area’. Dit betekent dat deze afdeling niet alleen ondersteuning en begeleiding biedt of onderwijs geeft op het gebied van flowcytometrie, celsortering en massa-cytometrie, maar ook dat het daarbij behorende ontwikkelingswerk en onderzoek wordt uitgevoerd, zowel op technisch gebied als het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. De FCF biedt ondersteuning voor alle aspecten van cytometrie (experimenteel ontwerp, celbehandeling, instellen en kalibratie van apparatuur, data-acquisitie en data-analyse), zowel aan onderzoekers van het LUMC en de Universiteit Leiden, als aan externe onderzoekers, waaronder de onderzoekers van het Leiden Bioscience Park. Sinds januari 2017 beheert de FCF meer dan twintig standaard en geavanceerde flowcytometers, cell sorters (n=3) en massacytometers (n=2; Helios én Hyperion) voor zowel research als diagnostiek. Het FCF operator team staat onder leiding van Dr. Koen Schepers. Onze ambitie is om de FCF te laten uitgroeien tot een landelijk toonaangevende core faciliteit die uitstekende service biedt en ‘state of the art’ research bedrijft.

Carrière in het LUMC
Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

print this page
 
Webdesign © 2008 Strik Design